• 16/06/22: Els dies 15, 16, 17, 18 i 19 de gener de 2023 es realitzarà la 13th IWA International Conference On Water Reclamation and Reuse a Chennai (India) on s’ha presentat el projecte amb el títol: SUGGEREIX: A decision support system for the assessment of advanced water treatment plants for water reuse.
 • 15/06/22: El dia 21 de juny es realitzarà l’acte de tancament del projecte Suggereix al Palau Firal i de Congressos de Tarragona on es farà una presentació dels resultats del projecte seguida d’una demostració del Sistema d’Ajuda a la Decisió (SAD) que s’ha desenvolupat. Posteriorment, es realitzarà una taula rodona amb el títol: Tancant el cicle de l’aigua: fites i reptes de la reutilització a Catalunya comptant amb la presència de representants de l’ACA, l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), l’Agència de Salut Pública de Catalunya i Eurecat. A la tarda, els assistents podran escollir entre dues visites tècniques que es proposen. Per a més informació: NEWSLETTER
 • 02/06/22: Els dies 1 i 2 de juny s’ha celebrat The Second International Symposium on Nanomaterials and Membrane Science for Water, Energy and Environment, Desalination and Reuse in the face of water scarcity a Tangier (Marroc) on l’Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA) ha presentat una conferencia magistral amb el títol: Decision suport System for the assessment of water reuse schemes.
 • 16/05/22: Els dies 19, 20 i 21 de setembre es realitzarà la Water Reuse Europe Conference 2022 a Girona on es tractaran temes d’innovació en la reutilització de l’aigua. En aquesta, es presentarà un taller per part de l’Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA) i Eurecat amb el títol: The SUGGEREIX project. Developing a decision support system (DSS) for water reuse projects in Catalonia and beyond
 • 14/05/22: ASERSA realitzarà un Open Webinar el 21 de juny amb dos tallers: Water reuse in Winhoek: recent changes and current approaches i San Francisco’s alternative water supply program: in search for new and diversified water supplies.
 • 13/05/22: El dia 27 de maig es realitzarà un taller en format telemàtic per a la presentació del SAD desenvolupat en el marc del projecte als membres del panel d’experts, representants de l’ACA i membres de diferents entitats implicades en la reutilització d’aigua.
 • 04/05/22: ASERSA realitzarà un OpenWebinar el 24 de maig amb dos tallers: La ERA de Santa Ponça y el plan de reutilización de Calvià, en Mallorca i Situación normativa actual y retos de la regeneración y la reutilización del agua en España.
 • 30/03/22: La revista FuturENVIRO publica un article sobre el projecte SUGGEREIX en el número 87 del mes de febrer-març del 2022. En el següent enllaç es pot veure l’article complet
 • 15/10/21: El projecte SUGGEREIX es presentarà al IV Congrés de l’Aigua a Catalunya que es celebrarà a Barcelona els propers 19 i 20 d’octubre. Concretament, el projecte SUGGEREIX es presentarà el 19 d’octubre a les 17,00 hores a la Sala Beta de CosmoCaixa. Consulta el programa complet aquí.
 • 20/07/21: Nova reunió de seguiment del projecte SUGGEREIX amb l’ACA i els representants de les diferents entitats participants.
 • 14/05/21: Reunió amb experts de l’ASPCAT per tal de presentar-los la metodologia per a determinar els VPs de contaminants químics i microbiològics desenvolupada en el PT3.
 • 12/05/21: Taller amb els membres del panell d’experts i diversos representants de l’ACA per analitzar els progressos del projecte.